Wonen en recreëren in RijswijkBuiten

Een nieuwe duurzame woonwijk, tussen het centrum van Rijswijk en Delft. Dat is RijswijkBuiten. Hier vindt u fraaie woningen in een aantrekkelijk decor van groen en water. Ideaal om op de fiets te ervaren wat de veelzijdige omgeving te bieden heeft. Of te genieten van allerlei vormen van recreatie in het Wilhelminapark, dat zich op loopafstand bevindt. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen voor uzelf en de kinderen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een winkelcentrum en gezondheidscentrum.

rijswijk

Landelijk wonen in een levendige buurt

Aan de rand van RijswijkBuiten – op de plek waar in vroeger tijden een klooster en buitenplaats stonden – verrijst een ruim opgezette, rustiek aandoende buitenwijk. De Langen & Van den Berg ontwikkelt hier vier vrijstaande en tien royale twee-onder-een-kapwoningen. Omzoomd door groen en direct aan het water geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van een bruisend stadscentrum, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark slentert u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen. Ook voor sporten en spelen – urenlang strand- en zwemplezier is gegarandeerd – is dit de ideale locatie.

Gezelligheid en rust

Vanuit een levendige wijk stapt u binnen in een aantrekkelijke woning met alle ruimte voor gezelligheid, een plek om lekker te koken, bij te praten, uit te rusten, te spelen en uw hobby’s uit te oefenen. Loopt u door de achterdeur naar buiten, dan bevindt u zich in een oase van rust, met volop groen en water. De ideale combinatie van de gemakken en gezelligheid van een energieke buurt en de rust van landelijk en vrij wonen.

 • Landelijk wonen met de voordelen van de stad dichtbij
 • Een gezellige, levendige en ruim opgezette buurt
 • Genoeg te beleven voor jong en oud
 • Volop groen, pal aan – of dicht bij – het water
 • Op steenworp afstand van het Wilhelminapark
 • 4 vrijstaande en 10 royale twee-onder-een-kapwoningen
 • Woonoppervlak vanaf ca. 185 m2
 • Keuze uit een berging en een garage
 • Standaard twee eigen parkeerplaatsen (Bouwnummer 5 heeft 1 parkeerplaats)
 • Voorzien van warmtepomp, zonnepanelen, tegelwerk en sanitair
 • Zoveel mogelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen

De rijke geschiedenis leeft voort

Sion kenmerkt zich door de rijke geschiedenis van het kloostercomplex en met name de hier later gevestigde buitenplaats. De cultuurhistorische elementen vormden unieke aanknopingspunten voor het stedenbouwkundig ontwerp van dit stadsdeel. Kenmerkend voor de vroegere buitenplaats zijn bijvoorbeeld de siertuinen, veelal uitgevoerd met hagen. Deze vormen straks een belangrijke groene basis in het openbaar gebied van deze nieuwe wijk.

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor Landerijen van Sion is gesloten.